Аз открих любовта за мен,
тази красива и сладка любов,
която изпълва ме цялата,
но не може да изпълни безкрая.
И я виждам в очите ти,
когато потъваш в моите.
Тази любов, която вдъхваш,
като че е глътка въздух.
Любов на която се отдаваш,
защото така я чувстваш.
И очите ти пълни са с нея,
и щастието събира се в тях.
Любов, която не си изпитвал,
преди да почука на вратата ти.
И боси по тревата танцувате,
хващайки се за ръце.
И всеки в обятията на другия,
открили сте своите половинки.
И рисувате двама своя път,
този който откривате в очите си.
И сърцата ви ликуват в едно,
и не може то да бъде сломено.
И в ритъма на своята песен
танцувате двама в нощта.
Така открих любовта за мен,
и я открих във очите ни.
В мечтите, които споделяме,
и в дома който ще съградим.
Открих я в делата ни,
в усмивката на душата ни.
Любовта, която се грижи
тук е, по- силна от всякога.
© Лили Вълчева Все права защищены