Бъди надежда и опора за изпадналия във беда.
Бъди луна на небосвода за злощастната съдба.
Бъди човека снежен, радващ малките деца.
Бъди пожарът нежен, топлещ ледени сърца.
Бъди усмивка лъчезарна, която гони всяко зло.
Бъди до мене близко, бъди във лошо и добро.
Бъди музата, която дава плод на всяко чудо.
Бъди или всичко най-прекрасно, или нищо друго.
Бъди винаги добър така и други покрай тебе
ще бъдат малко по-добри в живот на вечно бреме.
© Млад мъж Все права защищены