7 янв. 2008 г., 21:53

Бъди до мен 

  Поэзия » Любовная
749 0 6

Снимката ти нощем гледам

и виждам две хубави очи -

напомня ми за любовта красива,

която нас ни сполетя.

Любов, не тръгвай, не отминавай, не отлитай,

бъди до мен каквото и да става,

защото знам, че ако отлети това сърце,

друго то не ще познава!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??