Подсети ме
когато съм
тъжна,
че съм имала
и хубави
дни.
Подхвърли ми
в бурята
въже,
после
ме
прегърни.
Насочи ме
на вярна
посока,
когато съм
объркана
аз.
Избави ме
от мъглата
жестока,
бъди
моя
компас!
© Ивелина каменова Все права защищены
Поздрав!