Как да се преструвам, че още искам те.
Успях и себе си да заблудя.
Че мога още с теб.
Как чак сега разбирам.
Че си прекалено малка.
И единственият да ти кажа всичко е с лист и химикалка.
Обичам те, но както се обича дете.
Лъжа те, лъжа те.
Затова не мога повече.
Не искам вече да се възползвам от твойто красиво тяло.
В леглото се разбираме, иначе се различаваме като черно и бяло.
Бъди щастлива, недей да мразиш живота си.
Правя каквото трябва.
Ти заслужаваш повече от мен.
А пък аз сам ще продължа.
Да се променя, това не ти дължа.
Не искам да се чувстваш, както аз преди време.
Когато бях влюбен до уши.
Помня точно как и къде боли.
Ти си свежа и красива и в леглото те бива.
А ти търсиш любовта.
А на мен ми трябва свобода.
Как да ти обясня, че всеки мъж се нуждае от това.
Да дава по-малко от себе си.
На всяка красива жена.
© Ангел Маринов Все права защищены