1.03.2012 г., 13:28 ч.

Бъди щастлива 

  Поезия » Любовна
508 0 1

Как да се преструвам, че още искам те.

Успях и себе си да заблудя.

Че мога още с теб.

Как чак сега разбирам.

Че си прекалено малка.

И единственият да ти кажа всичко е с лист и химикалка.

Обичам те, но както се обича дете.

Лъжа те, лъжа те.

Затова не мога повече.

Не искам вече да се възползвам от твойто красиво тяло.

В леглото се разбираме, иначе се различаваме като черно и бяло.

Бъди щастлива, недей да мразиш живота си.

Правя каквото трябва.

Ти заслужаваш повече от мен.

А пък аз сам ще продължа.

Да се променя, това не ти дължа.

Не искам да се чувстваш, както аз преди време.

Когато бях влюбен до уши.

Помня точно как и къде боли.

Ти си свежа и красива и в леглото те бива.

А ти търсиш любовта.

А на мен ми трябва свобода.

Как да ти обясня, че всеки мъж се нуждае от това.

Да дава по-малко от себе си.

На всяка красива жена.

© Ангел Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да бяхте изпратили писмо на въпросното момиче, защото е голям компромис този текст да мине за "поезия".
Предложения
: ??:??