21 янв. 2015 г., 07:50

Бъди такъв 

  Поэзия » Любовная
951 0 4

Бъди такъв, а аз ще съм търпение -

като корито на река ще те прегръщам,

водите ти ще галят неизменно

брега ми, в мен ще се завръщаш.

 

Бъди такъв, а аз ще те целувам

с дъжда на всички влюбени сезони.

Ще съм попътен вятър на сбогуване.

Ще съм ти тиха есен в лист отронен.

 

Бъди такъв - отнасяща вихрушка -

аз в крехкостта си крия нежна сила,

уютно ми е, в бурята ти сгушена -

тогава си за мъничко безсилен

 

и мога до душата ти да стигна... - 

съизмеримо с танц върху жарава...

Тогава те обичам. И ми стигаш.

Бъди такъв -харесва ми... Оставам!...

 

Лондон, 20/01/2015'

© Росица Чакърова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??