24 дек. 2020 г., 18:59

Бъдник 

  Поэзия
440 0 4

В хляба си наричам

да бъде здраве, благоденствие и светлина!

Да са край мене всички, дето ги обичам
и щастието да не излиза от дома!

 

Да бъде мир в света и във душите, 
да царува вярата във всеки!
Добро да ни осмисля дните
и Бог по пътя да ни свети! 

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??