В хляба си наричам
да бъде здраве, благоденствие и светлина!
Да са край мене всички, дето ги обичам
и щастието да не излиза от дома!
Да бъде мир в света и във душите,
да царува вярата във всеки!
Добро да ни осмисля дните
и Бог по пътя да ни свети!
© Галина Кръстева Todos los derechos reservados