9 мая 2007 г., 09:24

БЪЛГАРИЙО 

  Поэзия
438 0 1
                             БЪЛГАРИЙО

              БЪЛГАРИЙО КРАСИВА 
                    НА НАШИТЕ  ДЕДИ!
              НАПРАВИ СЪРЦАТА НАШИ 
                    ВЕРНИ  И ДОБРИ!

               НЕКА    СЕ   ПЕЯТ
                    ЗВЪНКИТЕ ТИ ПЕСНИ
               И СЛАВЯТ СЕ  ВРЕД
                    ТАЛАНТИТЕ ТИ  ИНТЕРЕСНИ!

               ОСТАНИ  В  СЪРЦАТА  НИ,
                     СВИДНА  И ЛЮБИМА!
               ПРЕБЪДИ  И
                     НЕКА  ДА ТЕ ИМА!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??