БЪЛГАРИН БЕ ТОЙ!
Паисий Хилендарски -
будител наш, ГЕРОЙ!
Славете го, защото
БЪЛГАРИН бе той!
С книгата велика
спасителят е мой!
Славете го, защото
БЪЛГАРИН бе той!
Българи подбуди,
турски роби без покой!
Славете го, защото
БЪЛГАРИН бе той!
© Ралица Костова Все права защищены