16 дек. 2009 г., 13:09

Българската Коледа 

  Поэзия » Гражданская
543 0 6

Българската Коледа

 

Не пием текила

на разсъмване,

а пием „греяна”

на мръкване.

 

И нямаме си

Долче и Габана,

но имаме –

душа камбана!

 

Дори и да не сме тъй сити,

ний  пак сме си честити!

 

Душите ни самички,

отварят се за всички...

 

По Коледа

сме най–добрички!

© Снежана Терзиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??