Българската Коледа
Не пием текила
на разсъмване,
а пием „греяна”
на мръкване.
И нямаме си
Долче и Габана,
но имаме –
душа камбана!
Дори и да не сме тъй сити,
ний пак сме си честити!
Душите ни самички,
отварят се за всички...
По Коледа
сме най–добрички!
© Снежана Терзиева All rights reserved.
И на теб весели празници пожелавам!
Да се сбъднат мичтите ти,Мила!