Българската Коледа
Нека всички да се включим
в инициативата добра,
с есемеса да отключим
свят без болка и тъга.
Нека бъдем мили съпричастни,
да подадем на нуждаещите се ръка,
да нахраним страдащи и гладни,
да дарим надежда в детската душа!
Нека заедно да се преборим
да настъпят по-щастливи дни,
всичко лошо да загърбим,
нека бъдем съвестни, добри!
Нека в този светъл ден
подарим утеха и алтернатива
за него, за теб, за мен,
нека подкрепим българската инициатива!
© fervor Все права защищены
Както казвам неведнъж,възхищавам ти се на добротата!Поздравления за красивия стих!