29 янв. 2022 г., 21:49

Бюджетите за Културата 

  Поэзия
145 0 0

Какво щастие само!

Какъв късмет висш за Културата!

Поднасят ѝ за основно ястие

все най-здравословното-

                                гарнитурата.

 

P.S: То и след Вежди

(макар нещичко той да ѝ притури)

                      -все тъй си мъжди

и зловещо гасне

                                   Културата.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??