29.01.2022 г., 21:49 ч.

Бюджетите за Културата 

  Поезия
143 0 0

Какво щастие само!

Какъв късмет висш за Културата!

Поднасят ѝ за основно ястие

все най-здравословното-

                                гарнитурата.

 

P.S: То и след Вежди

(макар нещичко той да ѝ притури)

                      -все тъй си мъжди

и зловещо гасне

                                   Културата.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??