18 февр. 2008 г., 16:36

* * * 

  Поэзия
563 0 6

Аз пак ще срещна теб, любов всесилна!

Днес или пък утре, даже и след месец, два

и вярвам, че ще ми дариш мечта закрилна,

 от щастие ще се обичат две сърца.

 

Аз вярвам! Ще те срещна някой ден случаен,

ще те загледам, мен ще пожелаеш ти

и ще ме водиш ти по пътя ни безкраен

към обич, радост и безброй мечти!

 

  Ще те открия аз, любов всесилна,

и от щастие ще се обичат две сърца,

душата ми ще бъде птица лекокрилна,

днес или пък утре, даже и след месец, два...

 

© Дани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??