3 февр. 2017 г., 08:54

*** 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
817 1 1

 

Звездна нощ

под лунна светлина,

когато морето е в покой,

а пясъкът просто мълчи,

да виждам погледа

и усмивката ти,

за мен е като да съм

в деня на нощта.

© Сиси Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??