3 feb 2017, 8:54

*** 

  Poesía » De amor, Verso libre
819 1 1

 

Звездна нощ

под лунна светлина,

когато морето е в покой,

а пясъкът просто мълчи,

да виждам погледа

и усмивката ти,

за мен е като да съм

в деня на нощта.

© Сиси Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??