Feb 3, 2017, 8:54 AM

*** 

  Poetry » Love, Free verse
922 1 1

 

Звездна нощ

под лунна светлина,

когато морето е в покой,

а пясъкът просто мълчи,

да виждам погледа

и усмивката ти,

за мен е като да съм

в деня на нощта.

© Сиси Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??