5 мар. 2010 г., 12:42

*** 

  Поэзия » Эротическая
713 0 0

Очарованието на нощта ни завладява...
Буря от страст ни  връхлетява...
Изпълнени, отдадени и потни...
Чувствено тръпнат телата ни мокри...
Аз и ти, в прегръдка вплетени гореща...
Миг на сливане, на душите среща...

 

Тишина и задоволство в мрака... 
Една звезда навън е вече наша...

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??