Ето ме гола пред теб.
Ще погледнеш ли в същността ми
или ще се вторачиш нищо не разбиращ в очите ми.
Искам с памук да извадя душата ти, но нея я няма.
***
Като цвете избуяло на гроб.
Цъфнало сред всичко мъртво.
Тук тишината цари.
А слънцето е за всички.
© Ивелина Павлова Все права защищены