27.12.2016 г., 12:54 ч.  

*** 

  Поезия » Свободен стих, Друга
696 0 5

Ето ме гола пред теб.

Ще погледнеш ли в същността ми

или ще се вторачиш нищо не разбиращ в очите ми.

Искам с памук да извадя душата ти, но нея я няма.

 

***

 

Като цвете избуяло на гроб.

Цъфнало сред всичко мъртво.

Тук тишината цари.

А слънцето е за всички.

© Ивелина Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??