15 июл. 2008 г., 05:33

* * * 

  Поэзия » Любовная
755 0 9
 

 

* * *

 

Изпий ме!

Много устни преди теб ме отпиваха...

Но макар и само с капка сега

ще утоля твоята жажда!

Защото

в чашата с вино

дълго за тебе узрявах!

 

* * *

 

 

Чух вятъра днес да ми шепне

твоето име гальовно,

а гората разлистена, нежна,

вместо теб ме прегърна любовно...

Тя изтри дъжда от очите,

върна ми толкова спомени,

за да бъда пак с тебе в дните -

да съм обичана, нежна

                                  ... разголена...

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??