* * *
Изпий ме!
Много устни преди теб ме отпиваха...
Но макар и само с капка сега
ще утоля твоята жажда!
Защото
в чашата с вино
дълго за тебе узрявах!
* * *
Чух вятъра днес да ми шепне
твоето име гальовно,
а гората разлистена, нежна,
вместо теб ме прегърна любовно...
Тя изтри дъжда от очите,
върна ми толкова спомени,
за да бъда пак с тебе в дните -
да съм обичана, нежна
... разголена...
© Неделина Кабаиванова All rights reserved.