23 апр. 2017 г., 16:29

*** 

  Поэзия » Другая
489 4 4

***

Там вече никой ме не чака.
Доказана е моята вина.
Душата ми е вик във мрака
и ехо от кънтяща тишина.

Оставам тази нощ при себе си,
че тъмен е прозорецът отсреща.
Смъртта приключи с всички ребуси
и само тя ще ме посрещне.

© Ради Стефанов Р Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??