Apr 23, 2017, 4:29 PM

*** 

  Poetry » Other
490 4 4

***

Там вече никой ме не чака.
Доказана е моята вина.
Душата ми е вик във мрака
и ехо от кънтяща тишина.

Оставам тази нощ при себе си,
че тъмен е прозорецът отсреща.
Смъртта приключи с всички ребуси
и само тя ще ме посрещне.

© Ради Стефанов Р All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??