5 окт. 2008 г., 13:16

......... 

  Поэзия » Любовная
980 0 1
Кога ще засилиш бавния огън,
на който ме въртиш,
поне да изгоря докрай страха си
и да го превърна в пепел,
на която ще стопиш
прашинките с дъха си...?

© Някоя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??