26 июл. 2013 г., 13:13  

* * * 

  Поэзия » Философская
556 0 7

Аз цял живот със себе си се боря,

баланса търся в своята душа...

Съзнанието сякаш е прозорец,

а разумът - олтар на мъдростта...

 

Пак търся мъдростта на небесата

и щастието мое е в това -

усмивката спонтанна на децата,

следата моя - в тяхната съдба!....

© Елена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??