Jul 26, 2013, 1:13 PM  

* * * 

  Poetry » Phylosophy
557 0 7

Аз цял живот със себе си се боря,

баланса търся в своята душа...

Съзнанието сякаш е прозорец,

а разумът - олтар на мъдростта...

 

Пак търся мъдростта на небесата

и щастието мое е в това -

усмивката спонтанна на децата,

следата моя - в тяхната съдба!....

© Елена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??