15 янв. 2015 г., 09:10  

Цар Бойко 

  Поэзия » Юмористическая
369 0 0

Аз съм Негово превъзходителство,

що командва нашето правителство.

В жилите си имам синя кръв

и в герба ми ГЕРБ е пръв.

Аз съм от древен юнкерски* род

и с мен българското племе става народ.

 

*юнкери - така се наричали аристократите в Прусия

 

Патриархът нарече Борисов Негово превъзходителство.

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??