Jan 15, 2015, 9:10 AM  

Цар Бойко 

  Poetry » Humour
406 1 0

Аз съм Негово превъзходителство,

що командва нашето правителство.

В жилите си имам синя кръв

и в герба ми ГЕРБ е пръв.

Аз съм от древен юнкерски* род

и с мен българското племе става народ.

 

*юнкери - така се наричали аристократите в Прусия

 

Патриархът нарече Борисов Негово превъзходителство.

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??