13 дек. 2011 г., 21:28

Цецка Цачева 

  Поэзия » Гражданская
403 0 0

Днеска Цачева е моята муза.

Тя е кат Горгоната Медуза.

Първо беше комунистка,

после стана герберистка.

 

Зле е тя с ума си.

Само бисери ги ръси.

И след поредната глупост абсурдна

прави се тя на културна.

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??