13.12.2011 г., 21:28 ч.

Цецка Цачева 

  Поезия » Гражданска
401 0 0

Днеска Цачева е моята муза.

Тя е кат Горгоната Медуза.

Първо беше комунистка,

после стана герберистка.

 

Зле е тя с ума си.

Само бисери ги ръси.

И след поредната глупост абсурдна

прави се тя на културна.

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??