28 нояб. 2015 г., 22:10

Целуни ме бързо 

  Поэзия » Любовная
481 0 1

Целуни ме бързо. Бързо - целуни!

Пред очите ни изгряват сто луни.

Горе са звездите милиард слънца.

Те запомнят вече нашите лица.

 

Целуни ме бързо. Бързо - целуни!

Нека да забравим тъжните слани.

Нека във сърцата огън да гори.

Утрото душите да ни озари.

 

И с любов да тръгнем в пътя си напред:

ти - една Зорница, аз - един Поет.

Вятър да ни брули, дъжд да ни вали -

няма сила дето да ни раздели.

 

Целуни ме бързо! Бързо - целуни!

За да са щастливи всички наши дни!

 

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Помниш ли, Коле, от нашата младост имаше една песен: "Дай, дай дай! Пак целувка ми дай и никой да не знай... Дай, дай дай!"
    С това стихо ме върна далече, далече... Благодаря ти!
Предложения
: ??:??