20 июн. 2008 г., 12:14

"Целувай дълго..." 

  Поэзия » Восточные формы
639 0 1
"Целувай дълго глътката резлива..."


Преди да счупиш чашата горчива
с вино, не забрава що отмива
и пет тъги да стъпчеш със пети,
поискай любовта да е щастлива.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??