20 jun 2008, 12:14

"Целувай дълго..." 

  Poesía » Formas orientales
637 0 1
"Целувай дълго глътката резлива..."


Преди да счупиш чашата горчива
с вино, не забрава що отмива
и пет тъги да стъпчеш със пети,
поискай любовта да е щастлива.

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??