Jun 20, 2008, 12:14 PM

"Целувай дълго..." 

  Poetry » East forms
638 0 1
"Целувай дълго глътката резлива..."


Преди да счупиш чашата горчива
с вино, не забрава що отмива
и пет тъги да стъпчеш със пети,
поискай любовта да е щастлива.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??