Целувай ме,
когато съм самотна...
Целувай ме,
когато си далеч...
Целувай ме
тъй, както би целувал
до мен да си,
прекрасен и пленен...
Тъй липсваш ми,
тъй плашиш ме
и чакам
дъхът ти да почувствам
някой ден
на тялото -
треперещо и плахо...
Очаквам те...
Далеч ли си?
До мен?...
© Катерина Баева Все права защищены