27.05.2008 г., 8:48 ч.

Целувай ме... 

  Поезия » Любовна
900 0 5

Целувай ме,
когато съм самотна...
Целувай ме,
когато си далеч...
Целувай ме
тъй, както би целувал
до мен да си,
прекрасен и пленен...
Тъй липсваш ми,
тъй плашиш ме
и чакам
дъхът ти да почувствам
някой ден
на тялото -
треперещо и плахо...
Очаквам те...
Далеч ли си?
До мен?...

 

© Катерина Баева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??