12 дек. 2015 г., 14:00

Целувам те 

  Поэзия » Любовная
354 1 0

Целувам със трепетни устни очите ти
и те засияват със блясък и плам.
Запомнила устните грейва душата ми
намерила пристан обичан, желан.

Целувам със слънчеви устни косата ти.
Усетила слънцето, тя заблестя.
Разпръсва ухание, пролетни мигове
зелено поле и омайни цветя.

Целувам със жадните устни ръцете ти
онези изящни и топли ръце.
Запазили в себе си ласките галещи
и палещи спомена в моето сърце.
Целувам те цялата!

© Мая Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??