16 авг. 2007 г., 23:20

ЦЕЛУВАШ МЕ 

  Поэзия
631 0 5
                                       ЦЕЛУВАШ МЕ                                                                                 

             ЦЕЛУВАШ МЕ СЪС ЖАР СТРАСТНО
              И  ПЛАМВА  В  МЕН  НЕЖЕН СТИХ-
              ВЪЛНАТА  ТОПЛА  ПО  СНАГАТА
              И МУЗИТА  СИ  НЕЖНА   ЗАРЕДИХ....
              ЛЮБОВТА НИ НЕЖНА НИ ЗАРЕЖДА
              С ТЪРПЕНИЕ И ОБИЧ ТЪЙ-МЕТЕЖНА.

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??