7 июл. 2017 г., 22:53

Целувката 

  Поэзия » Любовная
649 1 0

Целувката понякога е "Мразя те!",
понякога – "Изгарям от любов!",
понякога е сила на талази,
понякога отчаян, влюбен зов.
Целувката е ласка на душата,
целувката прегръща и крещи:
"Това, което давам – да се пази!
Това, което вземам – да гори!"

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??