Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdousi65 ( Асенчо Грудев )
С: Тъй както ручеят пенлив в гората
от тежък път възпира всеки в жад,
така и аз - тъй прелестен и млад
те спрях на устните си с аромата!
А: Спасение си мое! Самотата
безпътие ми бе, тъгата - ад!
Но ти яви се с чудодеен цвят,
целувката ти промени съдбата!
С: Да бе сърцето ми от камък хладен,
да спра без жал пожара в свойта гръд,
но нито разума, ни мойта плът
не те оставиха да бъдеш жаден!
А: О, благодарен съм! И в този час
от теб любов най- чиста пия аз!
И зная вече, няма път обратен!
Към бъдещето гледам с тебе, мила,
че с мене всичко ти си споделила!
© Асенчо Грудев Все права защищены