26.02.2021 г., 22:56 ч.  

Целувката ти промени съдбата ( дует ) 

  Поезия » Любовна, Строги форми
749 1 10

Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdousi65 ( Асенчо Грудев )

 

С: Тъй както ручеят пенлив в гората

     от тежък път възпира всеки в жад,

     така и аз - тъй прелестен и млад

     те спрях на устните си с аромата!

 

А: Спасение си мое! Самотата

     безпътие ми бе, тъгата - ад!

     Но ти яви се с чудодеен цвят,

     целувката ти промени съдбата!

 

С: Да бе сърцето ми от камък хладен,

     да спра без жал пожара в свойта гръд,

     но нито разума, ни мойта плът

 

     не те оставиха да бъдеш жаден!

А: О, благодарен съм! И в този час

     от теб любов най- чиста пия аз!

 

    И зная вече, няма път обратен!

    Към бъдещето гледам с тебе, мила,

    че с мене всичко ти си споделила!

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??