15 авг. 2007 г., 09:55

* * * 

  Поэзия
1004 0 0
 

Не зная дали искам да обичам,

не зная пак ли ще боли,

не искам пак след теб да тичам

и пътя ми да е покрит с мъгли.


Как моля щастието да открия,

да бъдат весели и мойте дни,

от буря да съм защитена,

с любов и нежност обградена.


Защо живота ми е толкова объркан,

защо не зная на къде вървя?...

Сама се лутам в тъмнината гъста,

а търся щастие и светлина...

                                      08.08.2007.

© Надя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??