Поезия има навсякъде,
стига да можем да я видим!
- :), ?
- :), Y
... - !!!
Най-краткият ми стих - моята гордост!
Срещал съм стихчета безглаголни и
безсъществителни, но бездумни - не съм.
Вижте колко неприлично дълго е иначе -
Той й се усмихнал въпросително.
Тя с усмивка му казала "Да".
И... се получило удивително.
© toti Все права защищены