14 мая 2010 г., 13:39

* * * 

  Поэзия » Любовная
474 0 1

                                                             Пясък в морето

 

   1 Като пясък в морето
     ти нахлу в сърцето.
        Потопи се бавно в душата ми,
   а след това и се удави ти!

 

2 Като пясък си ти
   и не мога да ти се нарадвам,
   защото навсякъде
   - само теб съзрявам!

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • съзрявам и съзирам са две думи с различно значение. тук май е погрешната.
Предложения
: ??:??