Пясък в морето
1 Като пясък в морето
ти нахлу в сърцето.
Потопи се бавно в душата ми,
а след това и се удави ти!
2 Като пясък си ти
и не мога да ти се нарадвам,
защото навсякъде
- само теб съзрявам!
© Вики Всички права запазени