27 июн. 2021 г., 07:53

Чаках 

  Поэзия » Любовная
171 0 0

 

            Чаках

 

Чаках да ми кажеш „Добър ден“,

твоят поглед да ме забележи,

чаках да се влюбиш лудо в мен,

но загубих ви мечти, копнежи.

 

Времето коварно се укри,

мислите ми бавно избледняват,

оня град на спомени гори –

пламъците го изпепеляват.

 

Аз понякога се връщам там,

случва ми се, даже те сънувам.

Трудно ти е да повярваш знам,

но и без тебе съществувам.

           

                  Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??